БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

ВУЧЈАКОТ ОД ДРАГОРОТ УСПЕШНО ИЗВАДЕН! СЕУШТЕ ПОСТОЈАТ ДОБРИ ЛУЃЕ! 

Бевме известени за вучјак паднат во реката, отидовме, но веќе имаше премногу луѓе од околината кои се трудеа да го извадат, и успеаја во тоа. Со кучето отидовме во паркот во близина,и ги известивме сите кои што знаевме дека бараат вакво куче. Повторно дојдоа многу луѓе, но за жал не беше на никој од нив… Кучето е згрижено кај нас, и прегледано од ветеринар, здраво куче е и младо ,женка,нема чип. Доколку е на некој, нека не контактира во инбокс. 
Здружение на Мали херои Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here