Погледнете го успешно рализираниот проект – Aвантуристички парк на Пелистер „Авантура меѓу границите“ преку видео.

Паркот во чија содржина се двата авантуристички паркови за деца и возрасни, карпа за искачување ВИА – ферата и ЗИП-Линија се изгради во рамките на проектот „Авантура меѓу границите“, пограничен проект.

Паркот не е само забава, тоа е промена на играта за пограничниот регион! Промоцијата на туризмот и новите работни места се само почеток.

Во ова авантура заедно се впуштивме со Дамјан Гугучевски и неговиот дрон со кој динамично го прикажа секој детал.