БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Велат дека животните се едни од најдобрите пријатели на луѓето, па затоа сите ги обожаваат, а некои од нив имат и домашни миленичиња.

Овој битолчанец го искористил слободното време за да ја посети зоолошката градина во својот град и погали мечка. Погледнете како изгледа.
Извор екслузив.мк

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here