БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Некаде ќе прочитате наврнати 40 л. за час, некаде за половина час, а денес прочитавме 40 л. за 15 минути. Ние што бевме затекнати ќе Ви раскажиме дека врнежите беа доста интезивни со времетраење од скоро еден час и 40 л. беа за една минута бидејќи најголемиот бран го почуствувавме во долниот дел на Битола кај Гинимаале, ул. Иван Милутиновиќ и Баир, додека горе во Нова Битола невремето дојде со послаб интензитет.

Како тоа изгледаше кај Старата Болница погледнете од видеото кое ни го испрати Марјан Стојсковски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here