БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Големите врнежи на дожд кои ја зафатија и нашата Битола во голема мера го подигнаа нивото на река Драгор. Погледнете како таа изгледаше денес…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here