БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

„Компанијата КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола неодамна го прослави вработувањето на повеќе од 6000 вработени, што е и најголемиот број на вработени во нашата држава и во целата Групација. За таа цел, како и за запознавање на околината со дејноста на оваа компанија, вработените во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола изработија видео запис во кој ја опишуваат атмосферата во оваа компанија како на работното место така и надвор од него. Погледнете и уживајте!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here