Нашиот еден и единствен Камерен Оркестар IWConnect од Битола растури во Штип со својот проект MTV The Greatest Hits каде во Домот за млади имаше околу 1000 посетители. Погледнете како штипјани се забавуваа на хитовите од 80 и 90-тите…