БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Навивачи од Битола пред синоќешниот натпревар до арената каде што се играше натпреварот Македонија-Црна Гора стигнаа со изнајмен отворен двокатен автобус. Го изнајмиле за триумфално возење низ улиците на Загреб. Изнајмувањето на автобусот ги чинело 200 евра.

 Видеото и фотографија Кирил Христов.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here