БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во преминот на оваа 2017/18 година стаклената убавица сеуште е бр.1 во Битола и најповеќе плени со својата убавина… 

Уживајте во видеото…

Видео и фото Дамјан Гугучевски…

Благодариме!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here