БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денеска во Битола во организација на Бодибилдинг и фитнес федерацијата на Македонија и Бодибилдинг клубот Паљо од Битола ќе се одржи „Купот на Македонија 2018“.

Натпреварот почнува во 19 часот во спортската сала „Младост“.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here