БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Најпознатата пеачка, Каролина Гочева. синоќа го кажа судбоносното ДА. Таа му се заколна на вечна љубов на своето момче од Америка.

Најблиските пријатели, кумот, старосватицата и родителите на младенците се собраа во домот на младиот брачен пар околу пладне. Симболично со кршење погача ја скршија и тремата на идните сопружници.

Младите си се ветија пред бога во една од црквите во Скопје, а богослужбата, како што доликува,]а држеа шест владици на МПЦ.

Матичното се одржа во кафе бар Тренд, а за музиката се погрижи самата Каролина, пеејќи го 3 пати по ред нејзиниот хит „Две лири“.

Иако многумина би посакале ова да е вистина, сепак денес е денот на шегата! Априлилили !!! Ви покакуваме убав и насмеан ден!!! (2015,2016,2017)

Денес 2018 г. нашата најпозната битолчанка е во брак со Михаил Корубин и им посакуваме многу години заедно!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here