БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Изгубен е новчаник. Чесниот пронаоѓач да го остави со документација, парите нека ги земи за награда. Благодарам

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here