БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ретка фотографија од ватерполо натпревар за првенство на Македонија помеѓу Југ Битола и Струга, одигран далечната 64’та година нa Олимпискиот базен во Битола…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here