„This is a man’s world, But it wouldn’t be nothing, without a woman or a girl“, вели познатиот Џејмс Браун во оваа безвременска песна.

И машкиот свсет е потребно да се грижи за своето здравје, особено со денешниот начин на стресно живеење, Токму затоа, повеќе од потребно е, барем малку да се запре секојдневната динамика и да се направат контролни прегледи.

Болница „Плодност“ и годинава во месецот посветен на машкото здравје се вклучува во активностите на Мувембер, во текот на целиот месец ноември.

Нашата интернистичка амбуланта „Интермед“ подготви пакети со попуст, кои предвидуваат контролни кадриоваскуларни прегледи.

Драги наши припадници на посилниот пол, грижете се за Вашето здравје и направете контроли на Вашето срце и кардиоваслукарниот систем.

Закажете термин во нашата интернистичка амбуланта Интермед на 075 758 492.