БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

ЗА ПРВ ПАТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!

Болница „Плодност“ од Битола го набави и стави во секојдневна употреба новиот апарат за магнетно сортирање на ДНА фрагментирани сперматозоиди. Со употребата на овој апарат, остануваат за оплодување само најквалитетните сперматозоиди, со што се зголемува и бројот на забременувања. Само во Болница „Плодност“, ќе дојдете до комплетно решение за машката неплодност.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here