Тие оваа година го имаат првото место. Иако имаше голема конкуренција, се натпреваруваа во Final Four и постигнаа големи резултати. Оваа година тие се први од 360 училишта во Република Македонија. Дел од овие девојчиња ќе настапат и во ракометната екипа и повторно ќе имаме можност да се сретниме со нив во еден друг состав.

Повеќе на 

http://tera.mk/bitolchanki-shampioni-vo-zhenski-futsal/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Извор Тера ТВ