БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Розета Стоиковска ќе биде првата македонка Кралски застапник во Австралија. Започнат е првиот чекор за влегување во редовите на Кралските Застапници и е поднесена специјална молба и покана преку Генералниот Гувернер. Розета е родена битолчанка која на 9 годишна возраст замина во Австралија. Работи како адвокат во Мелбурн, Викторија и има богата пракса со Кривичниот законик и Законот за семејство. Горди сме со неа. Да и посакаме се најубаво. Честитки..

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here