БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Стана ексклузивец и на српската „Гранд“ продукција, а со тоа повеќе се зближи и со колегите од соседството. Па така, на еден свој настап, Анета Молика беше во друштво на балканската ѕвезда Цеца Ражнатовиќ, а тоа не пропушти да го овековечи и на фотографија која ја објави на својот фејсбук профил…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here