БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Да спасиш еден живот, тоа значи дека си херој, но да спасиш илјадници животи тогаш си медицинска сестра, вели битолчанката Мерлинда Драла која денеска oд фондацијата Д-р Димитар Котевски-Битола  во соработка со спомен куќата на Мајка Тереза во Скопје  е прогласена за најуспешна и најхумана медицинска сестра акушерка за минатата година. 

Повеќе на следниот линк 

http://tera.mk/meditsinska-sestra-od-plodnost-ja-dobi-nagradata-d-r-kotevski/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Извор Тера.мк

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here