БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ана Стојчева е битолчанката која со својата убавина полека го освојува светот. Се занимава со моделство и танци. Моментално живее и работи како танц инструктор во Њујорк. 

Фото Стефан Соколовски 

Извор Екслузив.мк

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here