БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нашата битолчанка Ангела Лавровска учествува на Балкански натпревар за преработки на песни Balkanski Cover Talenti. Од нас му е потребна поддршка и затоа клик на линкот ТУКА и по еден 👍.

Ви благодариме.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here