БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Да им помогнеме на битолчани да победат на натпреварот од “Патувања низ Македонија” за најубава панорама.
Ова се битолчаните со нивните фотографии :
Гласајте за нив, линкот Ви е ТУКА.
Ви благодариме ❤️

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here