Во текот на денешниот ден една помала група на битолчани заминаа на Европското првенство во ракомет 2018, кое се одржува во Хрватска, каде ќе ги бодрат нашите ракометари од репрезентацијата на Р.Македонија.

 Од нас да им посакаме среќен пат и само убави вести и фотографии да добиваме од таму. Поздрав битолчани!