БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчани во првите редови несебично ја даваат својата поддршка и бодрење за ракометната екипа на Македонија во нејзиниот трет натпревар против Словенија за време на светското првенство во ракомет кое се одржува во Франција. Само напред и до победа ! Браво !

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here