БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Алекс Волкановски австралијанец со битолско потекло е првиот македонски борец кој денеска победи во УФЦ против јапонецот Јусуке Касуја. Негова 11-та последователна победа во својата професинална ММА кариера. Честитки…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here