БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Разочаран од немилиот настан кој пред неколку дена се случи во нашата Македонија, битолчанецот Ѓорги Милошовски се понуди бесплатно да помогне со неговото теренско возило доколку некој има потреба за помош или достава на нешто во тешко достапните места и предели:

За време на пандемијава помош од моја лична страна со поглед на ситуацијава бесплатна достава, на тешко достапен терен и исто луѓе од било која причина да немаат превоз мозат да ме контактираат на тел. 075 506 155… напиша Ѓорги на неговиот фејсбук профил.

На Битола и битолчани итекако му се потребни вакви луѓе и сограѓани. Секоја чест Ѓорги и со задоволство го пренесуваме твојот апел.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here