БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Американскиот хакер од Битола, битолскиот јутубер (снимател на  Youtube видеа) кој има скоро милион сабскрајбери (регистрирани гледачи) на неговиот Јутуб канал American Hacker. Ние го познаваме како Мацо од Битола, поранешен вработен во продавница за електрични компоненти во Битола. Неговото хоби од “Направи сам” видеа го претвори во бизнис од кој сигурно доста добро заработува.

Звучното име, повеќе од 400 видеа и неколку години макотрпна работа го достигна максимумот од 980.000 subscribers кој за сите нас е недостижен.

Од нас да му дадеме поддршка како битолчанец и да го поздравиме…

Subscribe на неговиот Јутуб канал

Неговата веб страна

http://macoprojects.blogspot.mk/?m=1

09.03.2019 г апдејт “1.200.000 претплатници и ново име на каналот Hacktuber”

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here