Мој предлог е во најмала рака да му се даде БЛАГОДАРНИЦА или ПРИЗНАНИЕ за УГОСТИТЕЛСКИ објект од круцијална важност од страна на општините Битола, Прилеп, Ресен па и Охрид на тимот на Хотел Ресторан „Шумски Фенери“ за целата посветеност од идеја до реализација, зашто тоа е нашата регионална, најблиска, прекрасна Трикала.

Студио ???

Љупчо Крстевски, битолчанецот кој беше дел од легендарните К-15. Каква е горе атмосферата , погледнете кратко од видеото :