БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Модел од марката БМВ 335 е фотографиран на улиците низ Мелбурн, Австралија. Сопственикот е најверојатно со битолско потекло и е горд што е битолчанец. Од нас да го поздравиме и навистина е гордост да си од Битола.

Фотографии Car Club Bitola


еден коментар

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here