На 07.05.2022 г. во хотелот Монтенегро во Велес се одржа третото изборно собрание на Независниот синдикат на Шумската полиција и администрација каде од вкупно 31 делегат, со 29 гласа ЗА, 1 против и 1 воздржан за Претседател на Независниот синдикат на Шумска полиција беше реизбран нашиот битолчанец Никола Гагоски. Ова е втор мандат на Гагоски. Честитки од нас.