Од Европската асоцијација за гинеколошка онкологија, пристигнаа прекрасни вести:

Нашиот д-р Синиша Трпчевски е првиот Македонец, кој го помина испитот на Европската асоцијација за гинеколошка онкологија и се стекна со престижен сертификат.

Му го честитаме големиот успех и со овој пример уште еднаш потврдуваме дека нашите доктори ги применуваат најновите светски стандарди во работењето.