И официјално, иако тоа е официјално уште во моментот на измените во официјалните резултати, но овојпат со медал и пехар, Давид Влајковски е СВЕТСКИ шампион за 2023 година во категоријата Men’s Physique over 182 cm.

Честитки!!!