БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Фотографирањето се гледа дака им лежи на битолчани, кои од памтивек го имаа своето прво фотографско студио на Широк Сокак и најпознатите фотографи на Балканот. Така и фотографијата на ова битолско фичуле за кратко време е одлично прифатена од иљадниците читатели и посетители на фб страната The Balkans и се прошета низ целиот Балкан и пошироко. Одлична фотографија!

 Фото Тања Димитриевска

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here