БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанецот Љубиша Милошевски познат меѓу битолчани како DJ Ljubisha ја реализира неговата екстра идеја каде призвуците од популарните битолски песни ги додаде во неговиот микс и беа продуцирани директно од Саат Кулата во Битола.

Дронската поддршка и обработка ја доби од Дамјан Гугучевски и заедно за вас направија еден видео запис кој вреди да се сподели :

Респект за двата 😎

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here