Светското првенство во латино танци – латино шоу и синхроно, ќе се одржува на 14 и 15 декември во Атина, Грција каде меѓу другите ќе учествуваат и 29 танчери, членови на Expose Битола кои ќе настапуваат во неколку категории, со 31 кореографија. Во позитивно расположение и одлична атмосфера, кај секое од децата се забележува натпреварувачкиот дух и желбата да бидат дел од најдобрите на светско ниво. Им посакуваме среќен пат и одличен пласман на претстојното Светско првенство.