БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Звукот од кларинетот кој стигнал до францускиот претседател Жак Ширак и на повеќе светски значајни сцени.

Видео од Тера ТВ Ритамот на градот

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here