БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

За битолскиот фодулџија и боем снегот и студот никогаш не биле пречка за тој да си ужива во благодетите што ги дава животот,виното и музиката,а и нормално тоа да го престави и пофали пред народот…

Заедно на еден голем пајтон санка,битолскиот боем ужива заедно со чалгиите и нивната музика низ битолските улици…
Само точно не можиме да процениме дали тоа помеѓу нив е собулче или не…
Прав битолчанец 

Фото непознат извор

2 коментари

  1. Ова не е пајтон, туку е санка, а ќумбето е на талаш, возачот е Тома Михајловски, еден од последните пајтонџии

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here