БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес во Кувајт на отворено Професионално Џиу Џицу првенство каде се такмичеа сите појаси против сите, битолчанецот Ристо Димитров Чурино победи за плав и лилав појас, а изгуби од неговиот Тимски колега Туфик. Сребро за денес и 1000 $ заработка !!!

Честитки Чурин!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here