Весело, маестрално и урнебесно. Дијана Трајковски која по завршувањето на средното музичко училиште заминува во Австралија, каде и го довршува високото музичко образование.

Таа растури со тапаните па доби и бакшиш…

Со среќа да им е…

Погледнете…