БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчани се позиционираа во салата од спортскиот комплекс Арена во Загреб. Да им посакаме среќа на ракометната репрезентација во натпреварот со Словенија. Само напред!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here