​Насликана на Малиот Битолски Монмартр 2001 г.Моментално се наоѓа во Македонската амбасада во Париз како поклон од битолчанецот Зоран Секуловски за гостувањето и пречекот кај поранешниот македонски амбасадор во Франција Јордан Плевнеш.Да ги поздравиме…

фото од Зоран Секуловски