Битолската коњаница Галоп зеде учество на овогодинешниот Пиво Фест кој се одржа изминатиот викенд во Прилеп. Заедно пејачката Бојана Скемдеровски ги стоплија срцата на илјадниците македонци кои заедно со нив во едно грло ги запејаа „Заветна“ и „Бисер Балкански“ како и многу други во боите на Македонија…

САМО ТИ СИ БЕСМРТНА,
ЖИВА ВОДА ПОДЗЕМНА,
КАЈ ШТО ТОНЕШ – ТИ ИЗВИРАШ !!!

Видео ТУКА