Битола во текот на вчерашниот ден 19-ти Јуни 2018 г. беше нападната од силни електрични празнења. Фотографии на Агим Џело и Гордана А. Михајловска…

Голема е веројатноста на Тумбе Кафе да има злато😊😊😊.

Супер фотки!