31.12.2017 недела 

ДОЧЕК НА НОВАТА 2018 НА ПЛОШТАД МАГНОЛИЈА 
ДЕТСКА ПРОГРАМА 
11:00-11:30 – Настап на изведувачи од детскиот музички фестивал „ТРА ЛА ЛА 2017“ 
11:30-12:30 -Детска театарска претстава „Новогодишна збрка“ 
11:30-13:30 -Другарување со новогодишни аниматори и други омилени ликови од сказните 
12:30-13:30 -Настап на изведувачи од детскиот музички фестивал „СИ-ДО 2017“ – Настап на изведувачи од детскиот музички фестивал „ТРА-ЛА-ЛА 2017“ 
13:30-14:30 -детска Театарска Претстава „Кловновите и Дедо Мраз“ 
14:30-15:00 -Настап на изведувачи од детскиот музички фестивал „СИ-ДО 2017“ 
ВЕЧЕРНА ПРОГРАМА 

20:30-21:30 -Новогодишна програма со DJ

21:30-22:00 -Настап на Борче Наумовски 

22:00-01:00 -Новогодишен џубокс со: 

Бojaн Стојков

Музичка група „Боеми“

Илина Чоревска 

Викторија Степановска Јанкуловска 

Марјан Ѓоргиевски 

Маја Андоновска Илијевски