Уживајте во видеото снимено со дрон кое ни ја прикажува Битола од птичја перспектива. Градскиот часовник, Широк сокак, Центарот за култура, Хотел Епинал и други делови од центарот на Битола снимени од воздух.

Извор Плејбек Продукција (Playback Production)

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here