Битола одбројува уште неколку дена до хуманитарниот настан C-PURE TRIBUTE каде локалните диџеи и кафе барови заедно со битолчани ќе му дадеме почит на животот и делото на нашиот брат, сопруг, другар, пријател Кире Чупуровски. За таа цел на секое место каде е што ќе се одвива настанот ќе бидат поставени и кутии за донации.

Средствата кои ќе се соберат ќе се поделат на оние кои најповеќе им се потребни. Ова е најмалку што можеме да направиме, од градО за ЧипурО.

СРЕДА 21.06.2023 г. 20.00 ч.

ЈАГОДА, ДОБРИ ВИБРАЦИИ, ДЕУС, БУРБОН, КАМАРИТЕ, ПОРТА ЏЕЗ, ПОРТАЛ. Крајот е во КЛУБ ЈАГОДА со Паркети и Бекдор Бенд.