Неколку серијали во комбинација на фотографии од делови на Битола…Битола како што била некогаш и сега. На истото место. Старите фотографии можат многу да не замислат и вратат назад во времето. Некое време го посакуваме да се врати додека пак некое друго не ни се верува дека некогаш така било. Патувајте низ времето заедно со нас и нашите фотографии…

Битола низ фотографиите, идеја Благојче Андонов …

 copyrights all reserved to babambitola.mk

Внатрешноста на црквата св.Димитрија 1917 vs 2017
Широк Сокак
Камен Мост
Широк Сокак
Камен Мост

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here