БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40


“​Бев роден сиромав, сирак, не знаете колку е тешко да се помине војна без татко, гол и бос, знаете… без капа на главата. Така во суштина ја напишав и познатата Битола мој роден крај каде го раскажав својот живот”…раскажува Ајри Демировски.


Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here