sdr
БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битола за Велигден беше преполна. Во 12.00 ч. немаше маса слободна на цел Широк Сокак, црквите св.Богородица и св. Димитриј беа преполни. Секоја чест за битолчани кои допатуваа од далеку и уште еднаш ни докажаа дека Битола е само една. За многу години празниците!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here