БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Снимка од Битола денес снимана со дрон од село Магарево…

Видео од Зага Продукција, Бојан и Далибор Митковски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here